זמן הכנה – 10 דק'
זמן אפיה– מינימום 30 דק'
מצרכים:
- 2 קופסאות תירס לייט יכין
- 1 גביע גבינת שמנת לבנה 5%
- 1 בצל קצוץ
- 3 ביצים
- 4 כפות גדושות קמח תירס
- 3 כפות קורנפלור
- 1/2 שקית אבקת אפיה
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- מלח פלפל לפי הטעם
תבלינים:
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום 170 מעלות
קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן זית, שמים בקערה את כל שאר המצרכים, מערבבים ומוסיפים את הבצל המטוגן
כולל שמן הטיגון, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית מלבנית / שתי תבניות אינגליש קייק, שופכים את התערובת
ובוזקים למעלה מעט קמח תירס וגרעיני חמנייה.
אופים כ-30 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
בתאבון
שרון גוטסמן קייטרינג "רוקט" קיבוץ דברת