מרק

3 מנות

20 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק לקט ירקות ועדשים שחורות

מרק שהוא ארוחה עם ירקות בשילוב קטניות. דרך נפלאה להעשיר את התפריט שלנו בסיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים וחלבון מהצומח

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל לבן קטן קצוץ דק
  • 1 שן שום פרוסה
  • 1 גבעול סלרי פרוס דק, עלים מופרדים וקצוצים
  • עלים משני ענפי תימין
  • 1 פחית (550 גרם) לקט ירקות של יכין
  • 1 פחית (400 גרם) עדשים שחורות של יכין
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

  • 01 מעבירים לסיר קטן שמן זית, בצל, שום, גבעול סלרי (את העלים שומרים לסוף הבישול) ותימין ומטגנים מעל להבה בינונית 5 דקות עד שהבצל מתרכך.
  • 02 מוסיפים לסיר פחית לקט ירקות עם הנוזלים, פחית עדשים שחורות עם הנוזלים, מים, מלח, פלפל שחור ומיץ לימון ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה 10 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים, מודדים כוס אחת של המרק ומעבירים לכלי נפרד. טוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני את המרק החם שבסיר עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים לסיר את כוס המרק ומערבבים.
  • 05 מסירים את הסיר מהכיריים, מערבבים פנימה סלרי ופטרוזיליה, יוצקים לצלחות הגשה ומגישים חם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!