זמן הכנה – 15 דק'
מצרכים:
לסלט:
- קופסת קוביות סלק יכין
- 5 משמשים מיובשים קצוצים
- 1/4 כוס נענע קצוצה
- 1/4 כוס פטרוזליה קצוצה
- 50 גרם שקדים פרוסים קלויים
- 50 גרם שקדים משובבים קלויים
לרוטב:
- 2 כפות מיץ לימון טבעי יכין
- 2 כפות סילאן
- 4 כפות שמן זית
תבלינים:
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
שמים את כל המצרכים בקערה , שופכים מעל את הרוטב, מערבבים הכל יחד, ומתרעננים!
בתאבון!
שרון גוטסמן קייטרינג "רוקט" קיבוץ דברת