02
מכניסים לקערה את מרכיבי המרינדה: קוביות תיבול של סדרת בריאבוע-כוסברה, בזיליקום, שום כתוש וג'ינג'ר, חרדל, דבש, מיץ לימון, מלח פלפל ושמן זית, מערבבים היטב.
03
מניחים לעוף לשבת בתוך המרינדה ל-30 דקות לפחות, אפשר להכין את חזה העוף במרינדה מראש ולשמור בקירור עד ארבעה ימים, במידה ורוצים להכין מראש מומלץ להוסיף את מיץ הלימון רק לפני שמוכנים להתחיל לבשל.
04
מחממים את השמן בפלאנצ'ה, מחבת פסים או מחבת רחבה על אש גבוהה, מוסיפים את העוף במרינדה ומקפיצים עד שהוא שחום ועסיסי משני הצדדים, בערך 4 דקות מכל צד.
05
אפשר לאכול סתם כך, להכניס לכריך להוסיף לאורז או סלט.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.