מרק

4 מנות

45 דקות בישול

30 דקות הכנה

מרק איטלקי בסגנון ריבוליטה עם סלק ליקופן

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 2 עלי מנגולד, מופרדים לעלים וגבעול
  • 2 כפות שמן זית
  • בצל קטן חתוך לרצועות
  • שן שום פרוסה דק
  • 3 גבעולי אורגנו טרי מופרדים לעלים (או תימין)
  • 2 גזרים בינוניים, קלופים, חצויים לאורכם ופרוסים דק
  • 2 כוסות כרוב לבן חתוך לקוביות
  • 3 כפות רוטב עגבניות מרוכז, יכין
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 קוביות סלק בעגבניות ליקופן מסדרת בריאבוע
  • קופסה קטנה (200 גרם) שעועית לבנה ברוטב עגבניות, יכין
  • תפו"א, קלוף וחתוך לקוביות
  • 1/2 כפית בזיליקום יבש
  • 1.5 כפיות מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 01 פורסים דק את גבעולי המנגולד, חותכים לרצועת את עלי המנגולד ומניחים בצד.
  • 02 מחממים שמן זית בסיר מרק מעל להבה בינונית, מוסיפים לסיר את גבעולי המנגולד הקצוצים, בצל, שום ועלי אורגנו ומטגנים תוך ערבוב 5 דקות עד לריכוך.
  • 03 מוסיפים לסיר את גזר וכרוב ומבשלים תוך ערבוב 4 דקות.
  • 04 מוסיפים לסיר רוטב עגבניות מרוכז וממשיכים לטגן 2 דקות. מוסיפים מים, קוביות סלק ליקופן, שעועית לבנה ברוטב עגבניות, תפו"א, רצועות עלי המנגולד ויתר התבלינים ומביאים לרתיחה
  • 05 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים ברתיחה עדינה 25-30 דקות, או עד שהירקות מתרככים. יוצקים לצלחות מרק ומגישים חם, אפשר עם קרוטונים או לחם קלוי.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!