image

מנה עיקרית

8-10 מנות

שעתיים וחצי

טבית – קדירת עוף ואורז מבושלת במחית עגבניות ותבלינים ארומתיים

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 2.5 כוסות אורז יסמין – שהושרה ללילה
  • 10 שוקי עוף
  • 5 שיני שום קלופות - קצוצות
  • 3 בצלים – קצוצים דק
  • 2 כפות פפריקה
  • 3 כפות בהרט
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • 2 כוסות מים
  • 2 פחיות פסאטה - מחית עגבניות קלה של יכין

אופן ההכנה

  • 01 מסננים את האורז.
  • 02 מחממים שמן בסיר רחב (סוטאז') מניחים בתוכו את שוקי העוף ומתחילים להשחים. כאשר העופות מתחילים להזהיב מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים היטב וממשיכים להשחים, עוד 3-2 דקות.
  • 03 מוסיפים לסיר את התבלינים היבשים והמלח ומערבבים היטב.
  • 04 מוסיפים את האורז והפסאטה מחית עגבניות קלה-יכין - מערבבים היטב.
  • 05 יוצקים לסיר את המים ומביאים לרתיחה קלה. מנמיכים את האש ומניחים מעל נייר אפיה וסוגרים היטב את המכסה.
  • 06 מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך רבע שעה. לאחר מכן מנמיכים לחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.
  • 07 מוציאים מהתנור, ממתינים רבע שעה עם מכסה סגור ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!