image

ראשונה

2 מנות

שעה וחצי

גאלט צ'אטני עגבניות ובשר מפורק

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • יריעת בצק עלים 20/20 ס"מ
  • 300 גרם נתח צלי בקר
  • 2 בצלים בינוניים חצויים ופרוסים דק
  • 3 שיני שום פרוסות
  • שמן זית
  • 1 כפית קארי הודי
  • מלח, פלפל
  • ביצה להברשה
  • לצ'אטני עגבניות
  • 2 פחיות עגבניות שלמות מקולפות של יכין
  • 300 גרם סוכר
  • 1 כפית צ'ילי יבש גרוס (ניתן יותר או פחות עפ"י טעם)
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 01 מערבבים בסיר את כל המרכיבים, מדליקים את האש ומביאים את הסיר לרתיחה קלה.
  • 02 ממשיכים לבשל כ 45 דקות, עד שהצ'אטני מסמיך והופך למזוגג. מניחים בצד לקירור.
  • 03 למילוי: מחממים 3 כפות שמן זית במחבת ומאדים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים, מלח פלפל ואבקת קארי, מערבבים ומסירים מהאש.
  • 04 מעבירים את תוכן המחבת לקערת ערבוב לצינון, מפוררים את נתח הבשר ומוסיפים לקערה.
  • 05 הכנת הגאלט: מניחים את יריעת הבצק עלים בתבנית עגולה בקוטר 15 ס"מ, מעל נייר אפיה, כאשר השוליים גבוהים מעל הבסיס.
  • 06 יוצקים 1/2 כוס צ'אטני, ומעל את תערובת הבשר. מערבבים קלות את הבשר והצ'אטני (הבשר עדיין אמור לבצבץ מעל הצ'אטני).
  • 07 מקפלים את עודפי הבצק כלפי מרכז המאפה ומברישים בביצה את שולי הבצק.
  • 08 אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 30-25 דקות, עד להזהבה.
  • 09 מוציאים, ממתינים כ 10 דקות ומגישים.
תבשיל המנצל שאריות תבשיל בשר שנשאר מסוף השבוע!

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!