image

עיקרית

2 מנות

כחצי שעה

מחבת של דג ים ברוטב עגבניות שומר וזוקיני

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 2 נתחים של פילה לברק ללא עור
  • 1 זוקיני קטן חצוי לאורכו ופרוס לחצאי טבעות
  • 1/2 שומר חתוך לרצועות דקות
  • 1/4 בצל לבן פרוס דק
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • מלח, פלפל שחור – עפ"י טעם
  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 1/2 פחית (200 גרם) פולפה - עגבניות חתוכות דק של יכין
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 01 מחממים מחבת עם שמן זית לחום בינוני ומוסיפים את כל הירקות. בוזקים מלח ופלפל ומערבבים.
  • 02 כאשר הירקות מתחילים להשחים, מוסיפים את נתחי הדג ואורגנו ומשחימים אותם קלות במחבת.
  • 03 מוסיפים 1/2 פחית עגבניות חתוכות דק של יכין, ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה קלה.
  • 04 ממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ 4-3 דקות, מסירים מהאש ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!