image

קינוח

12 מנות

12 דק'

כשעתיים וחצי

סופגניות רכות ואפויות עם ריבת עגבניות ארומטית

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • מצרכים לסופגניות (כ־12 יחידות):
  • 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • 1 כף קורנפלור (סוד קטן לאווריריות מושלמת)
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • ¾ כוס חלב פושר
  • 2 כפות שמן
  • ½ כפית תמצית וניל
  • מצרכים לריבת עגבניות:
  • 1 פחית עגבניות שלמות מקולפות של יכין
  • 500 גרם סוכר לבן
  • 3 מסמרי ציפורן
  • מקל קינמון
  • 1 כוכב אניס
  • קליפה ומיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

  • 01 הכנת הריבה:
  • 02 שמים את כל המרכיבים בסיר.
  • 03 מביאים לרתיחה ומבשלים כ־15–20 דקות עד הסמכה קלה.
  • 04 מסירים תבלינים ומצננים לחלוטין.
  • 05 הכנת הסופגניות:
  • 06 בקערה מערבבים קמח, קורנפלור, שמרים וסוכר.
  • 07 מוסיפים ביצה, חלב, שמן, וניל ומלח ולשים 7-8 דקות עד שהבצק רך וגמיש.
  • 08 מכסים ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל נפח.
  • 09 מחלקים ל־12 חלקים, מגלגלים לכדורים חלקים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  • 010 מתפיחים שוב 30 דקות.
  • 011 אופים בתנור שחומם ל -180 מעלות כ־10-12 דקות עד הזהבה עדינה.
  • 012 מיד כשהסופגניות יוצאות מהתנור - מכסים במגבת כ10 דקות לריכוך מושלם.
  • 013 לברק ורכות - ניתן להבריש קלות בשמן מומס.
  • 014 מילוי והגשה:
  • 015 ממלאים כל סופגנייה בכף ריבת עגבניות בעזרת שקית זילוף/כפית.
  • 016 מפדרים מעל אבקת סוכר.
  • 017 גרסה טבעונית: רסק תפוחים/יוגורט טבעוני במקום ביצה, משקה צמחי/תחליף במקום חלב
טיפ

מושלם גם להגשה עם גבינות רכות - שילוב מלוח - מתוק שעושה קסם.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!