01
מבשלים תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך של 90% ומצננים.
02
מגרדים את תפו"א בפומפייה גסה ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. במידה והתערובת רכה מידי מוסיפים עוד קמח ומערבבים
03
מומלץ לצנן את התערובת כחצי שעה במקרר לטובת מיצוק, אך לא חובה.
04
מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון רדוד. יוצרים מהתערובת לביבות בעזרת כפות או ידיים רטובות ומעבירים לטיגון במחבת למשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
05
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
06
לסלסה: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון בפולסים, למעט השמן. כאשר מתקבל מרקם פירורי, מעבירים את התערובת לקערת ערבוב, מוסיפים שמן זית ומערבבים בעזרת מטרפה. מתקנים תיבול ומגישים.
בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.