image

עיקרית, ראשונה

10 מנות

שיפוד קבב טלה עם טחינה בנדורה

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 1 ק"ג תערובת בשר טחון של בקר וטלה
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 2 כפות תערובת ראס אל חנות
  • 1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק (לא חובה)
  • לטחינה בנדורה:
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 פחית פולפה - עגבניות חתוכות דק של יכין
  • 3 שיני שום (או יותר – ע"פ הטעם)
  • מיץ מ 1/2 לימון סחוט
  • חופן עלי נענע
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן פלפל שאטה יבש [על פי טעם]
  • מלח

אופן ההכנה

  • 01 מערבבים בקערה את כל המרכיבים, תוך לישה מתמדת.
  • 02 מניחים, מעבירים את התערובת לקירור, להתמצקות ולהתחברות טעמים.
  • 03 מחלקים את הבשר לכדורים של 100 גרם ומהדקים אותם לאורך שיפוד.
  • 04 צולים על פלנצ'ה או מנגל.
  • 05 טחינה: חורכים על אש גלויה את העגבניות הבשלות
  • 06 טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים למעט הטחינה הגולמית, לקבלת מרקם של סלסה.
  • 07 מוזגים בהדרגה את הטחינה הגולמית תוך כדי עבודת מעבד המזון, עד לקבלת המרקם הרצוי.
  • 08 מתקנים טעמים ומגישים.

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!