קינוח

שעתיים זמן אפייה

40 דקות זמן עבודה

מרנג טבעוני ונשיקות "פונגטי" (FUNGHETTI) של נדיה אליס

מידע וצורת הכנה
hraime

מרכיבים:

  • 80 מל מים מקופסת שימורים של חומוס יכין
  • 100 גר סוכר
  • ¼ כפית קרם טרטר
  • ¼ כפית תמצית וניל
  • חפיסת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  • 01 להכנת המרנג, מוזגים את מי החומוס לקערה של מיקסר (מטרפה) יחד עם קרם הטרטר
  • 02 מתחילים להקציף מספר דקות במהירות גבוהה אך לא מקסימלית, עד שמי החומוס מתחילים להקציף והופכים לבנים
  • 03 מגבירים את מהירות המיקסר ומתחילים להוסיף, לאט לאט, את הסוכר
  • 04 בסוף מוסיפים גם את הוניל. המרנג צריך להיות יציב בדיוק כמו מרנג לא טבעוני.
  • 05 מכניסים את המרנג לשק זילוף ומרפדים תבנית בנייר אפיה. מייצרים נשיקות בצורת פטריות ("פונגטי") בעזרת שק הזילוף.
  • 06 מכניסים לתנור (100 מעלות) לשעתיים לפחות, עד שהנשיקות נראות מוכנות. מכבים את התנור ומשאירים את הנשיקות בפנים עד שהתנור התקרר לגמרי.
  • 07 ממיסים את השוקולד
  • 08 טובלים את ראש ה"פונגטי" לתוך השוקולד, ומניחים שוב על נייר אפיה עד שהשוקולד מתקשה שוב
  • 09 מגישים להפסקת בוקר מושלמת.
טיפ מתאינו:

"מי חומוס" מכילים חלבון ממקור צמחי המתאים מאוד להקצפה

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!