מרק

3 מנות

15 דקות בישול

10 דקות הכנה

מרק קרם תפוח אדמה מנחם

מידע וצורת הכנה
hraime

המרכיבים:

  • 2 כפות שמן זית (או חמאה)
  • 1 כוס בצל לבן פרוס דק (או כרישה פרוסה דק)
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • עלים משני ענפי תימין (או 1/4 כפית תימין יבש)
  • 1 פחית (550 גרם) תפוחי אדמה קלופים של יכין
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 עלה דפנה
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון
  • 1/4 כוס גבינת צ'דר או גאודה (לבחירה)
  • 2 כפיות עירית קצוצה

אופן ההכנה:

  • 01 מעבירים לסיר קטן שמן זית, בצל, שום ותימין ומטגנים 5 דקות על להבה בינונית עד שהבצל מתרכך.
  • 02 מוסיפים לסיר פחית תפוחי אדמה עם הנוזלים, מים, עלה דפנה, מלח, ופלפל שחור ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה.
  • 03 מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים ברתיחה עדינה 5 דקות.
  • 04 מסירים את הסיר מהכיריים וטוחנים בזהירות בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.
  • 05 מוסיפים לסיר גבינה (לבחירה) וטוחנים שנית בעזרת בלנדר ידני עד לקבלת מרקם קרמי וקטיפתי.
  • 06 יוצקים את המרק לצלחות הגשה, מעטרים כל מנה במעט עירית קצוצה ומגישים חם.
הידעת?

תפוחי אדמה ידועים כמקור תזונתי למינרל אשלגן

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!