image

עיקרית, ראשונה, תוספת

2-3

10 דקות

10 דקות

פריטטה בתוספת בצל מקורמל

פריטטה בתוספת בצל מקורמל

מידע וצורת הכנה
hraime

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 3–4 קוביות בצל מקורמל מסדרת בריאבוע
  • כפות חלב / מים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • אופציונלי: גבינה מגוררת, עשבי תיבול, ירק שיש במקרר

אופן ההכנה

  • 01 מחממים מחבת על אש בינונית.
  • 02 מוסיפים את קוביות הבצל המקורמל ומחממים 1-2 דקות עד שהן נמסות ומשתחרר הריח המתוק.
  • 03 בקערה טורפים ביצים עם חלב, מלח ופלפל.
  • 04 יוצקים למחבת, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהפריטטה מתייצבת.
  • 05 אפשר להפוך בעדינות או לכסות במכסה לעוד 1-2 דקות.
מעולה לארוחת ערב מהירה, לבוקר של שבת או לקופסה לעבודה. כל קובייה מוסיפה בוסט של טעם - בלי חיתוך, בלי דמעות 😉

איכות ומצוינות

בכל מוצרי יכין הושקעו משאבים ומאמצים רבים ונעשה שימוש בטכנולוגיות חדישות, על מנת להציבם ברף האיכות הגבוה ביותר בשוק העולמי. איכות המוצרים והשירות ללקוחותינו הם אלה שמנחים את דרכנו, ומתוך תפיסה זו אנו מחויבים לפעול למען שיפור מתמיד באיכות ובשירות.

image יותר בריא
image יותר טרי
image יותר טעים

מחפשים מתכונים מהירים ומזינים? רוצים טיפים מנצחים לבישול? אוהבים להתעדכן ראשונים במוצרים חדשים?

עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!